Miért OXY hátizsák?

A teljes OXY kollekció elsősorban az általános iskola felsőtagozatán tanuló diákokokat és gyermekeket célozza meg, ennek felelnek meg a modern dizájnok és minták. Kínálatunkban különféle típusú és kivitelezésű hátizsákokat talál. Minden hátizsáknak párnázott és anatómiailag kialakított háta van, párnázott vállpántjai, egy belső zseb laptopra, természetesen tágas főzsebek és praktikus oldalsó zsebek is vannak a palackok számára.

KAPCSOLAT
  • Oxybag | Karton P+P
    VGP Park Hala1, Stará pošta 1026,
    664 61 Rajhrad
    Csehország
  • E-mail:
    info@oxybag.hu

5 tipp, hogyan kövesse az ivási rendszert nyáron

Odakint már egészen nyárias az idő, ami azt jelenti, hogy még jobban oda kell figyelnünk a bőr védelmére, maradjunk árnyékban és természetesen gondoskodjunk a megfelelő ivásról. Az általános ajánlások arra vonatkozóan, hogy naponta mennyi folyadékot adjunk szervezetünknek, nagyon eltérőek. Ideális esetben körülbelül 2 liter víz fogyasztása javasolt naponta, de logikus, hogy egy felnőttnek és egy gyermeknek eltérő szükségleteik lesznek. Mindig figyelembe kell venni az egyén fizikai aktivitását, általános életmódját és egészségi állapotát. A vízigény tehát személyenként változhat. Előfordul, hogy elfelejt inni? Mutatunk 5 tippet, amelyeknek köszönhetően sokkal jobban követhető lesz az ivási rendje.

1.Kezdje a napot egy pohár vízzel

Akár víz, akár tea, csak rajtad múlik a választás . Éjszaka után amikor szervezetünk pihent, nagyon fontos a folyadékpótlás. Készíts belőle reggeli rituálét.

2.Ne legyen sztereotip

Ha korlátlan ideig vizet iszik, hamarosan megunja. Használja ki kreativitását, és igyon házi limonádét, gyógynövényekkel ízesített vizet, gyümölcsöt vagy házi jeges teát a nap folyamán. A nyár tökéletes erre. A cukrot tartalmazó italokat jobb kerülni, de készíthetünk jó italt cukor nélkül is.

3.Vegyél egy stílusos üveget

Főleg nyáron, mindig legyen kéznél elegendő folyadék. Akár munkahelyen, iskolában vagy kiránduláson. A nap folyamán folyamatosan igyunk, nem csak akkor, amikor szomjasnak érezzük magunkat. Ezért szerezzen be egy minőségi üveget, amely tökéletes lesz számukra.Ez kétszeresen igaz azokra a gyerekekre, akik gyakran elfelejtenek inni. A palack könnyen karbantartható, nem folyik, könnyű és környezetbarát nyári alapfelszerelés. És pontosan ilyen palackokat talál kínálatunkban.

4.Egyél vízben gazdag ételeket

Gyakran észre sem vesszük, hogy táplálékkal is ellátjuk a szervezetet folyadékkal. Ezért különösen a nyári hónapokban kényeztesd magad sok gyümölccsel, zöldséggel vagy levessel. A gyümölcsök közül a legnagyobb arányban görögdinnye, eper és őszibarack szerepel a zöldségfélék között pedig a saláta, az uborka vagy pedig a cukkini.

5.Példa alapján levezetve

Ne feledje, hogy a gyerekek a szüleiket másolják. Ez nemcsak a viselkedésre vonatkozik, hanem az életmódra és az étkezési elvekre is. Tehát ne taníts, hanem légy példa. Egyszerűen igyatok együtt. Csináljátok a kedvenc tea vagy ital készítéséből egy rituálét, amelyekre minden nap örömmel vágtok bele, és legyen eszetekbe, hogy a tiszta víz az egészséges gyerek fejlődéshez nagyon. fontos.