Miért OXY hátizsák?

A teljes OXY kollekció elsősorban az általános iskola felsőtagozatán tanuló diákokokat és gyermekeket célozza meg, ennek felelnek meg a modern dizájnok és minták. Kínálatunkban különféle típusú és kivitelezésű hátizsákokat talál. Minden hátizsáknak párnázott és anatómiailag kialakított háta van, párnázott vállpántjai, egy belső zseb laptopra, természetesen tágas főzsebek és praktikus oldalsó zsebek is vannak a palackok számára.

KAPCSOLAT
 • Oxybag | Karton P+P
  VGP Park Hala1, Stará pošta 1026,
  664 61 Rajhrad
  Csehország
 • E-mail:
  info@oxybag.hu

VERSENY JBL FEJHALLGATÓKRA

Megérkeztek a tavasz első napjai, ezért úgy döntöttünk, hogy egy újabb versennyel örvendeztetünk meg Titeket. Ezúttal a nagyszerű és stílusos piros-kék JBL fejhallgatóért versenyzünk gyermekei számára. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy miért a JBL fejhallgató, hol használhatja őket és hogyan versenyezhet érte.

Kifejezetten gyerekeknek készült

A vörös-kék JBL fejhallgatót kifejezetten gyermekek számára tervezték és készítették. 85 dB-es hangerőkorláttal rendelkeznek, így nem kell tartanod a halláskárosodástól, de továbbra is megőrzik a JBL által ismert hangminőséget. Mérete és formája egészen a fejpántig a gyermek fejének formájához igazodik, így tökéletesen tartanak, nem csúszkálnak, és mindenekelőtt nagyon kényelmesek hosszú viselés esetén is. Kompaktak, könnyűek és tárolhatók, így a gyerekek bárhová magukkal vihetik. Gubancálló kábellel rendelkeznek. Mikrofon és kontroller is van bennük. A gyerekek egy kreatív matrica készletet is kapnak ajándékba, így nagyon jól fognak szórakozni velük. A matricák újrafelhasznál­hatók, így tetszés szerint ragaszthatja őket, és minden nap más és eredeti fejhallgatója le­het.

Széles körű felhasználást kínálnak

A piros és kék JBL fejhallgatókért versenyzünk, így mindenki számára megfelelő – lányoknak és fiúknak egyaránt. Minden gyermek szívét megörvendeztetik, és ha több gyerek van otthon, akkor otthon a hűtőn készíthet menetrendet, hogy ki mikor hordja őket. Gyermekei egyszerűen mindenhol használni fogják őket! Kiválóan alkalmasak iskolabuszos kirándulásokhoz vagy hosszú autós kirándulásokhoz nyaraláskor vagy vakációkor a nagyszülők meglátogatásához, amikor a gyerekek hallgathatják saját dalaikat. Vagy csatlakoztathatják őket egy táblagéphez, és megnézhetik kedvenc meséiket. Tanulás közben is használhatja, akár az angol szavakat gyakorolhatják alkalmazásokon keresztül, akár hangoskönyveket hallgatnak szókincsük és képzelőerejük fejlesztése érdekében. Ha távolabb laksz a nagyszüleidtől, a beépített mikrofonnak köszönhetően folyamatosan kapcsolatban lehettek és minden nap új élményekkel vagy egy matematikai egységgel dicsekedhetnek. És ha még egyszer otthonról kellene tanulnod a JBL fejhallgatóval készen állsz rá.

Versenyfeltételek

A nagyszerű JBL fejhallgatókért folyó versenyünk a Facebook oldalunkon zajlik.

A verseny feltételei a következők:

 • ✅ Lájkold a versenyről szóló bejegyzést és oszd meg profilodon.
 • ✅ Legyél FB oldalunk Oxybag.hu rajongója.
 • ✅ Van otthon Oxybag terméked?
 • ✅ Készíts vele egy képet, és oszd meg alkotásaidat a poszt alatti kommentekben. A kreativitásnak nincsenek határai.

A verseny megnyeréséhez a fenti 3 feltétel mindegyikét teljesítenie kell.

Nagyra értékeljük, ha megjelölöd azokat az ismerőseidet, akiknek tetszhet a verseny, és szívesen részt vennének benne, és ha megosztod a bejegyzést, de ez nem feltétel a nyeréshez.

Kérünk benneteket, hogy a Bigbag hátizsákokról és az e-shop termékeiről ne tegyetek fel fotókat, hanem csak saját, kreatív fotókat.

A verseny 2023.04.30-ig tart. Így nincs más dolgunk, mint sok szerencsét kívánni a versenyhez és várni mindannyiótoknak. A piros-kék gyerekfejhallgató nyertesét május 4-én, vasárnap hirdetjük ki a Facebook-on, úgyhogy ne felejts el szorosan követni minket, hogy megtudd, rád mosolygott-e a szerencse.