Nincs értékelés

Diák hátizsák ADVANCED PLUS BLUE DEEP

Raktáron (4 db)
Kód: 112417-550
Márka: Seven
35 400 Ft
Kategória: Seven
Diák hátizsák ADVANCED PLUS BLUE DEEP
Újdonság
INGYENESINGYENES

A Seven Advanced Plus hátizsák megbízható társ nemcsak az iskolába menet, hanem egész napra is. Kialakítása kényelmet és praktikusságot ötvöz, lehetővé téve, hogy kényelmesen viseld az összes szükséges holmidat.

Az anatómiailag formázott vállpántok és hátsó támasz külső párnázással és hálós betétekkel biztosítják a levegő áramlását, így maximális kényelmet nyújtanak viselés közben. Az IGR tanúsítvány igazolja a hátizsák ergonómiáját.

Az Advanced Plus hátizsák praktikus belső elválasztóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a könyvek és füzetek optimális elrendezését. Van egy szervező zseb is az apró kiegészítők számára, valamint egy zseb a vízpalacknak.

Ez a hátizsák 100% újrahasznosított poliészter szövetből készült, amelyet 37 darab 500 ml-es PET palackból nyertek, és GRS tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja a magas minőségi szabványokat.

További tulajdonságok:

  • Kétrekeszes hátizsák állítható és levehető mellkaspánttal és derékpánttal, belső elválasztóval, formázott aljzattal.
  • Hátsó külső párnázás támasztópontokon és perforált hálós betétekkel.

IGR tanúsítvány: Az egészséges ülésért felelős intézet által kiadott elismerés, amely igazolja, hogy a termék megfelel bizonyos ergonómiai szabványoknak és hozzájárul a felhasználó egészségének és kényelmének megőrzéséhez.

GRS tanúsítvány: Nemzetközileg elismert szabvány, amely a termékek újrahasznosított anyagtartalmának igazolására szolgál. A GRS tanúsítvány az újrahasznosított anyagok használatának támogatására és az átláthatóság biztosítására irányul az iparban. Ez a tanúsítvány nemcsak a végtermékre vonatkozik, hanem az egész gyártási folyamatra is, beleértve a szociális, környezeti és vegyi gyakorlatokat.

 

Termékkód: 200112417-550

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: