Miért OXY hátizsák?

A teljes OXY kollekció elsősorban az általános iskola felsőtagozatán tanuló diákokokat és gyermekeket célozza meg, ennek felelnek meg a modern dizájnok és minták. Kínálatunkban különféle típusú és kivitelezésű hátizsákokat talál. Minden hátizsáknak párnázott és anatómiailag kialakított háta van, párnázott vállpántjai, egy belső zseb laptopra, természetesen tágas főzsebek és praktikus oldalsó zsebek is vannak a palackok számára.

KAPCSOLAT
  • Oxybag | Karton P+P
    VGP Park Hala1, Stará pošta 1026,
    664 61 Rajhrad
    Csehország
  • E-mail:
    info@oxybag.hu

Szüksége van tanácsra, hogyan vásároljon az Oxybag.hu webáruházban? Itt mindent megtalál, amire szüksége van!

Az oxybag.hu webáruházban történő vásárlás nagyon egyszerű, kiválaszthatja, hogy fiúnak vagy lánynak keres-e hátizsákot, majd kiválasztja a korosztályok egyikét. Az iskolai kiegészítők kategóriában talál tolltartókat, tokokat, táskákat és papucstáskát.

Mi alapján válasszak?

A gyermek életkorának és nemének megfelelő kategóriában válogathat, aztán a motívumok alapján, de hívja segítségül gyermekét, hogy a hátizsák főleg az ő tetszését nyerje el. Nézze meg a megadott méreteket is, a hátizsák magasságának meg kell felelnie a váll és a medence közötti méretnek.

Hol keressem?

Tudja a hátizsák nevét, de nem tudja, melyik kategóriában van elrejtve? A jobb felső részen használja a nagyító ikont, amellyel bármit megkeres az webáruházban.

Kiválasztottam az árut, hogyan tovább?

Egyszerűen tegye be a terméket a kosárba, és folytassa a vásárlást, vagy lépjen a megrendeléshez. Töltse ki helyesen itt az elérhetőségeit, ellenőrizze le többször, hogy helyesek-e. Válassza ki a fizetési és szállítási módot, kattintsa be az „Elfogadom a feltételeket“ mezőt, majd kattintson a „Megrendelés küldése“ gombra. Ha 30 000,– Ft felett vásárol, ingyenes a szállítás.

A megrendelés visszaigazolása

A megrendelés elküldése után kap egy visszaigazoló e-mailt, amely további információkat tartalmaz a küldemény kézbesítéséről.
Az áru elküldése

Az árut a megrendelés elküldését követő munkanapon szállítjuk a szállítóhoz. Ha délután vagy este ad le megrendelést, megrendelését a következő munkanap reggelén dolgozzuk fel. A szállítási idő 2 munkanap.

Szállítás és fizetés

A küldemények szállítását a GLS. Átadjuk az Ön elérhetőségi adatait a szállítónak, és miután a küldeményt elküldtük raktárunkból, a szállítást biztosító cég felveszi Önnel a kapcsolatot a kézbesítés részleteivel kapcsolatban. Az utánvétes fizetés a GLS-nél készpénzben is kártyával is lehetséges.

Nem elégedett a termékkel?

Mint minden webáruháznál, joga van nálunk is az árut az átvételétől számított 14 napon belül visszaküldeni bármilyen indok megadása nélkül. Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot értékesítési osztályunkkal, a kitöltött űrlapot küldje el a reklamace@kartonpp.cz címre, és írja be a tárgy mezőbe, Oxybag.hu

Segítségre van szüksége?

Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben info@oxybag.hu.

Ha még mindig nem tudja, hogyan vásároljon otthona kényelméből, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Gondoskodunk termékeinkről és vásárlóinkról is.