Miért OXY hátizsák?

A teljes OXY kollekció elsősorban az általános iskola felsőtagozatán tanuló diákokokat és gyermekeket célozza meg, ennek felelnek meg a modern dizájnok és minták. Kínálatunkban különféle típusú és kivitelezésű hátizsákokat talál. Minden hátizsáknak párnázott és anatómiailag kialakított háta van, párnázott vállpántjai, egy belső zseb laptopra, természetesen tágas főzsebek és praktikus oldalsó zsebek is vannak a palackok számára.

KAPCSOLAT
  • Oxybag | Karton P+P
    VGP Park Hala1, Stará pošta 1026,
    664 61 Rajhrad
    Csehország
  • E-mail:
    info@oxybag.hu

Rólunk

Oxybag, hátizsákokat és tanszereket gyártunk. Önnek és gyermekeinek

Az Oxybag márkanév 2012-ben jött létre, amikor Karton P + P cégünk életet lehelt az Oxybag diákoknak tervezett hátizsákok első sorozatába. Így kibővítettük a népszerű iskolai és irodai eszközök választékát, amelyekkel 1996 óta foglalkozunk a Karton P + P-nél.

Végig kísérjük a gyerekeket az óvodától a középiskoláig.

Hátizsákjaink és iskolatáskáink ergonomikusak, rendelkeznek tanúsítvánnyal és sok praktikus eszközzel. Büszkén címkézzük őket az Oxybag védjeggyel. Nálunk választhat hátizsákot óvodásnak, iskolatáskát egy lelkes kisiskolásnak és felső tagozatos diáknak is. Az ötletes színes kivitelezést és a sok zseniális zsebet értékelni fogják mind a diákok, mind a tanulók. Az Oxybagnak köszönhetően gyermeke minden osztályban sztár lesz.

Saját gyártási és tervezési központunk van.

Nagy hangsúlyt fektetünk hátizsákjaink, iskolatáskáink és egyéb iskolai felszereléseink minőségére. Minden évben új kollekciókkal jövünk, mind dizájn, mind típus terén. Az összes termékünket nálunk tervezzük meg. A modellek fejlesztésekor egy tapasztalt gyógytornásszal dolgozunk, akinek köszönhetően mindenki háta kényelemben lesz. Az egyedi grafikai motívumokat szakképzett grafikusaink csapata készíti. Saját tervezéseink mellett népszerű animációs filmek licencelt szereplői és motívumai is megjelennek az Oxybag termékein. Hosszú távú partnerünk a Walt Disney, az Universal Studios, a Marvel vagy a Hasbro, az együttműködés m­esés.

Fontos, hogy Ön elégedett legyen, az Ön elégedettsége és kényelmes vásárlása a prioritásaink között szerepel.

Igyekszünk a lehető legjobban segíteni a vásárlás során és a megrendelés leadása után is. 2017 óta Brno (Brünn) közelében, Rajhrad-ban található VGP Park modern helyiségeiben vagyunk. Itt több mint 130 alkalmazott gondoskodik Önről. A grafikusoktól és fejlesztőktől kezdve az áru küldésért felelős személyzetig mindannyiunknak egy célja van: egyszerű legyen a vásárlás, és hogy termékeink a célt szolgálják.

Első helyen állunk a cseh és a szlovák piacon, folyamatosan fejlődünk és növekszünk.

Az iskolaszereinket a világ 14 országába exportáljuk, főleg Németországba, Ausztriába, Magyarországra és a balti államokba. A cseh és a szlovák piac a kisujjunkban van: nagy kiskereskedelmi láncoknak, kisebb üzleteknek és webáruházaknak szállítunk. Röviden, bárhová, ahol értékelik is a precíz munkánkat.

Ha minőségi hátizsákokról és egyéb tanszerekről van szó, bízzon bennünk.

Mi az Oxybag vagyunk, minden osztály sztárja.Ha még mindig nem tudja, hogyan vásároljon otthona kényelméből, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Gondoskodunk termékeinkről és vásárlóinkról is.