Nincs értékelés

4 részes szett OXY Sherpy Green

Raktáron (>5 db)
Kód: 0-23324
Márka: Oxybag
45 200 Ft
4 részes szett OXY Sherpy Green
Újdonság
INGYENESINGYENES

Az iskolai készlet tartalmazza:

OXY SHERPY iskolai hátizsák maximalizálja a kényelmet még a teljes tankönyvtöltet mellett is. Anatómiailag formált hátrész, puha párnázott vállpántok és mellkasi pánt, ami stabilan tartja a hátizsákot, biztosítja, hogy a gyermekének nehezedő súly ne okozzon kellemetlenséget.

  • Mágneses zár: Tudjuk, hogy a hagyományos zárak nehézkesek lehetnek a kicsi kezek számára. Az OXY Sherpy és a mágneses zár segítségével gyermekük könnyedén egyszerűen kezelheti.
  • Növekvő hátizsák a gyermekkel: Az OXY Sherpy úgy lett tervezve, hogy a gyermekével együtt nőjön. Strapabíró és univerzális kialakításának köszönhetően nem kell minden évben új hátizsákot vásárolnia. A hátizsák legalább a 3. osztályig kiszolgálja gyermekét, ami kiváló befektetéssé teszi a jövőbe.
  • Biztonság az első helyen: Gondoskodik gyermekei biztonságáról. A fényvisszaverő elemek biztosítják, hogy gyermekük rossz időben vagy este is látható legyen.
  • Cserélhető matricák végtelen szórakozást nyújtanak: Az OXY Sherpy cserélhető matricáinak lehetősége lehetővé teszi, hogy gyermekük azonnal kedvelje.
  • Fontos részletek: Nagy fő rekesz választóval, névtáblával és órarenddel a jobb szervezés érdekében. Állítható váll- és mellkasi pántok az optimális alkalmazkodás érdekében. Szilárd, vízálló alj és lábak biztosítják a stabilitást és elegendő tárolóhelyet. Az első zseb ideális az uzsonnásdoboznak, míg a praktikus mellékzsebek elég helyet biztosítanak minden iskolai szükségletnek.
  • A biztonságra, megbízhatóságra és minőségre helyezzük a hangsúlyt - iskolatáskáink és hátizsákjaink büszkén viselik a minőségi tanúsítványt a neves Tesztelési és Tanúsítási Intézettől (ITC). Ez a tanúsítvány fontos jel, amely garancia a termékeink szigorú szabványainak és követelményeinek való megfelelésre. Emellett büszkék vagyunk a Cseh Minőség Tanúsítványra is, amelyet termékeink magas színvonaláért és a Cseh Köztársaság szigorú normáinak való megfelelésért kapunk.

Tolltartó két fülekkel és gumi pántokkal a írószerekhez való rögzítéshez. A belső fedélre átlátszó fólia került, hogy könnyen áttekinthető legyen az órarend. A tolltartó nem tartalmaz töltőanyagot, így készen áll a kisiskolás kedvenc írószereinek befogadására.

Tornazsák: kiváló minőségű anyagból készült, és húzózárral záródik. Ideális választás iskolai tevékenységekhez, sportoláshoz és egyéb gyermekjátékokhoz.

Cserélhető matricák készlete: Ez a készlet 3 különböző motívumú cserélhető matricát tartalmaz cipzárral, amelyek azonnal megváltoztatják a hátizsák kinézetét. Egyszerűen és gyorsan alakítsa át stílusát ezzel a sokoldalú cserélhető matrica készlettel.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: