Készletkiárusítás -20% kedvezmény a SALE20 kóddal.

7 dolog, ami nélkülözhetetlen a gyermeke számára az iskolában

Hamarosan egy új kaland érkezik gyermeke életében. Beiratkozott az iskolába. A játékokat és a szórakozást most felváltja a tanulás. Szerezze be Ön is a megfelelő iskolaszereket!Az első iskolatáska , tolltartó és egyéb iskolai felszerelés kiválasztása nagy kaland a gyerekeknek, amit már izgatottan várnak. Vonja be őket a kiválasztásba, és végezzék el együtt. Mutatunk 7 tippet, ami nélkülözhetetlen az első osztályos tanulónak az iskolában:

2211

1. Iskolatáska

Ahhoz, hogy a gyerekek hátát ne terhelje meg a tankönyvek súlya és jól viseljék az iskolatáskának igazán könnyűnek kell lennie, megerősített és anatómiailag formált hátrésszel. Természetesen tartalmaznak állítható pántokat, amelyek a test magasságához igazodnak, valamint egy mellkasi pántot is a jobb kényelem és a súlyelosztás érdekében. Praktikusság szempontjából minden bizonnyal értékelni fogja, ha a táska mosható és vízálló anyagból készül, rengeteg fényvisszaverő elemmel a biztonság érdekében. Táskáinkat egy gyógytornász is jóváhagyta. Hol lehet ilyen iskolatáskát találni a mai hatalmas kínálatban? Az Oxybag, cseh márka évek óta gyerekek ezreit kíséri az iskolába. Ön és gyermeke értékelni fogják, hogy az iskolatáskák igazán könnyűek,ráadásul az összes iskolai felszerelést egy helyre illesztheti. Gyermeke szeretne egy iskolatáskát egyszarvúval vagy dinoszaurusszal? Bármilyen furának is tűnnek számára a gyermekek kívánságai, teljesítse azokat. Az első iskolatáskának szépnek és tökéletesnek kell lennie, hadd viselje örömmel. Az első iskolatáskát gyermeke sosem felejti el.

2. Tolltartó

Válasszon egy kellően tágas tolltartót, amelyben a gyermek jól tájékozódik, és minden írószernek meglesz a maga helye. A tanköteles gyerekek szülei többsége egyetért abban, hogy az első osztályban elég egy emeletes tolltartó, ami nem foglal sok helyet az aktatáskában, ugyanakkor minden elfér benne, amire az első osztályosnak szüksége van. Ami az írószereket illeti, kezdetnek elég lesznek a minőségi zsírkréták, ceruzák és radírok az első hetekben egy kisiskolásnak semmire sem lesz szüksége.

3. Füzettartó

A füzetek és a tankönyvek kétségtelenül az egyik legokosabb iskolai szükségletek. Nincs több szétszórt füzet az iskolatáskában. A füzettartók segítik a gyermek jobb tájékozódását és nem kell megküzdenie a hajlott sarkokkal és a gyűrődésekkel a füzeteknél.

4. Ivó palack

Az ivási rend betartása minden életkorban fontos. Tehát válasszon megfelelő palackot gyermeke számára, hogy mindig kéznél legyen egy ital. Az elégtelen folyadékbevitel gyakran fáradtsághoz vezet. A gyerekeknek általában ezer dolguk van és egyszerűen elfelejtenek inni. A nem csak iskolába ideális palack kiváló minőségű és veszélytelen műanyagból készült, nem tartalmaz BPA-t és ftalátokat. A napi forgatagban biztosan értékelni fogja, ha mosogatógépben mosható és tiszta lesz.

5.Uzsonnás doboz

Az az idő, amikor az uzsonnát szalvétába vagy műanyag zacskóba csomagolták, már régen lejárt. Az iskola felszerelésének szükséges része egy uzsonnás doboz. Ideális esetben, ha azt belül belső válaszfal választja el, így minden a helyén marad. Ezek a dobozok egyaránt felhasználhatók kirándulásokra, nyaralásokra is egyaránt.

6.Papucstáska (tornazsák)

Egyes iskolák megkövetelik, mások nem, mindenesetre a papucstáskát sokféleképpen lehet használni. Papucs vagy edzőruha tárolására, de hátizsák helyett is hordhatják gyerekek. Főleg a nyári hónapokban ez a legkényelmesebb és legpraktikusabb módja annak, hogy bepakoljon egy italt, valami ennivalót és elmenjen a barátokhoz.

7. Bőrönd

Gyerekek számára praktikus eszközt jelentenek minden művészeti kellék tárolására, vagy olyan iskolai felszerelések tárolására, amelyek nem férnek el az iskolatáskában. Ezen kívül minden bizonnyal otthon is használhatja a bőröndöket minden kis játék tároló helyeként és a gyerekszoba szép díszeként is szolgálhatnak.

A cseh Oxybag gyártó e-shopján otthona nyugalmában és kényelmében megvásárolhatja az összes fent említett tanszert. Széles választékával a cseh piacon régóta tartja az első helyet. A szülők értékelni fogják a termékek minőségét a gyerekek pedig a nagy választékot. Egy motívumban szeretné megvásárolni az összes iskolai felszerelését? Nem probléma. Az első osztályosok számára egyedüliként nyolcrészes iskolai készleteket kínálunk, melyeket kedvezményes áron, ingyenes kiszállítással vásárolhat meg!