Ne várj karácsonyig!

Te is arra gondolsz, hogy alig tértünk ki a tanévkezdésből és alig várjuk, hogy itt legyen a karácsony? Ez felveti a népszerű kérdést, hogy mikor van az ideális időpont a karácsonyi ajándékvásárláshoz. Míg valaki egész évben vásárol apróságokat és őszintén leírja a tippeket, hogyan tehet kedvese kedvére, addig valaki az utolsó pillanatra hagyja a dolgot. Ahogy mondani szokták: ,, ahány ház , annyi szokás”.

Mit legyen idén a fa alatt?

Éves téma minden szülő számára. Mit vegyünk a gyerekeknek, úgy hogy ne tegye tönkre a családi költségvetést és az ajándékok egy hónap után ne porosodjanak és legyen hasznuk? Ha vannak otthon tapasztalt iskolások, biztosan egyetért velünk abban, hogy egy bizonyos kortól már inkább a praktikus ajándékokat értékelik, mint a játékkupacokat. Leginkább azt akarják, ami divatos, amit az iskolában az osztálytársaikkal vagy esetleg egy boltban látnak.

Sok hobbijuk van, mindig elmennek valahová és keveset tartózkodnak otthon? Vegyél hát nekik egy igazán jó minőségű hátizsákot! Olyat, amelyet iskolába, barátokkal való lógásra, vagy edzésre fognak használni. Garantáljuk Önnek a kitűnő minőséget! A többi már csak Önön múlik, hogy olyan dizájnt válasszon, amely elvarázsolja gyermekét.

Aktatáska egy első osztályosnak karácsonyra?

Igen vagy nem?

Sokat vitatott téma. Ideális-e egy leendő első osztályosnak aktatáskát adni a fa alá? Erre nincs egyértelmű válasz. Míg néhány szülő szívesebben vesz iskolatáskát közvetlenül az iskolakezdés előtt, sokan vannak, akik karácsonyra vásárolnak aktatáskát, és ezzel teljesítik gyermekeik kívánságait. Ha a gyerekek nagyon várják az iskolát, és már régóta beszélnek az első aktatáskájukról, miért ne ajándékozná meg nekik ezt az örömet? Hiszen az ajándékok kibontásának öröme a karácsony egyik legszebb pillanata.

Nálunk, az Oxyabag-nél sok népszerű gyermekmotívumot találsz, köztük a Disney mesék szereplőit. Szeretik Annát és Elzát, vagy az unikornisokat, a dinoszauruszokat vagy esetleg Minyonokat? Szuper , itt nagy mennyiségben megtalálod őket.

Semmi sem egyszerűbb, mint megtudni a gyerekektől, hogy hogyan kell kinéznie az élete első aktatáskájának ? Melyet akár az otthona kényelméből is megrendelheti. Így nem szükséges a túlzsúfolt bevásárlóközpon­tokban időznie, ráadásul nálunk a szállitás is ingyenes!

Igazán széles választékkal várjuk az első osztályosokat és csak rajtad áll, hogy aktatáskát vagy iskolai hátizsákot választasz. Vagy esetleg az egész iskolai készletet ? Ezekben szakértők vagyunk, hiszen a piacon egyedüli gyártóként kínálunk nyolc részes iskolai készleteket. Garantáljuk, hogy egy ilyen karácsonyi ajándékkal a gyerekek egy méter magasra ugranak majd örömükben, te pedig sokáig emlékezni fogsz csillogó szemükre.

Ha nem tudod, hogyan válassz, ihletet meríthetsz régebbi cikkeinkből, ahol részletesen foglalkozunk ezzel a témával, vagy írj nekünk például a közösségi oldalakon. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Ráadásul jelenleg szezonális akciót tartunk, így ideális lehetőség nyílik arra, hogy az első darabokat szép kedvezménnyel szerezd be a fa alá.

A tőlünk kapott ajándékokkal nem tévedhetsz, ezt garantáljuk. Az óvodás korú kisgyermekek számára is széles termékválasztékkal találkozhatunk és nem feledkezünk meg a nőkről sem. Ajándékötletek inspirálhatnak az egész család számára.