Karácsonyi inspiráció az Oxybag segítségével

Ihletet keresel karácsonyi ajándékokhoz? Kíváncsi vagy, mivel kedveskedj férjednek, édesanyjának vagy nagymamának ebben az évben? Mit szólna, ha idén egyetlen online vásárlással ajándékokat adna az egész családnak? Tippeket hozunk a karácsonyi ajándékokhoz, amely minden szerettednek tetszeni fog. Vágjunk bele!

Ajándékok a legkisebb gyerekeknek

Nem olyan nehéz eltalálni a kisgyermekek ízlését. Biztosan tudod, mivel szeretnek játszani és milyen mesét néznek. Minden kisgyermeknek mindig van a legkedvesebb plüssállatja, egy kedvenc játéka és egy kedvenc meséje, amelyek nélkül biztosan nem tud elaludni. Mi a legmenőbb nálatok? Peppa Pig vagy Paw Patrol? Az idősebb gyerekek már biztosan felfedezték a Frozent, a LOL meglepetést vagy a dinoszauruszok varázsát.Tehát válassz nekik valamit a fa alá a kedvenc mese motívumával és biztosak vagyunk benne, hogy nagyon jól fog szórakozni. Idén új motívumokkal és termékekkel bővítettük Oxy Kids termékcsaládunkat. Az e-shopunkban gyerekesernyőket, nagyméretű matricás készleteket, cuki gyerek hátizsákokat és kreatív szettek széles választékát találod a kis művészeknek. Hogy a fiúk is nagyobb választékban válasszanak, hozzáadtuk a népszerű Pókembert és a Super Mariót.

Ajándékok iskolásoknak

Még nem jár iskolába, de már nagy óvodás? Így egyértelmű, vegyen neki karácsonyra egy aktatáskát vagy iskolai hátizsákot. Ha pedig tétovázik, hogy jó ötlet-e iskolai felszerelést vásárolni a fa alá, saját tapasztalatunkból elmondhatjuk, hogy mindenképpen az. Sok gyermek ír Jézuskának az első aktatáskájáról, már nagyon várják, miért ne használnák ki. Évekkel később emlékezni fog arra a felejthetetlen karácsonyra, amikor egy nagy ajándék masni és aktatáska várta a fa alatt! Gyönyörű, színes, könnyű a kisgyermekek minden szigorú paraméterének megfelel. Az elsőt soha nem felejtik el!

Idei újdonságunk az OXY GO iskolai hátizsákok, melyek méretre és funkcionálisan is igazodnak az első osztályosokhoz, de méretben legalább a harmadik osztályig is kitartanak. A hátizsákok kialakítása időtálló, hogy a gyerekek egy idő után ne unatkozzanak. Ha rajongsz az aktatáskákért jó hírünk van számodra, hiszen az Oxybag márkanév alatt a piacon a legszélesebb aktatáskákat találod. Tekintse meg kínálatunkat és győződjön meg saját szemével. Javasoljuk, hogy tekintse meg iskolai készleteink kínálatát is, mert nálunk minden megtalálható, amire szükség van. Ezen felül kedvezményes áron, ingyenes kiszállítással vásárolhat nálunk tökéletesen passzoló iskolai felszerelést.

Ha nagyobb gyerekek is vannak otthon, biztos nekik is jól jön egy új hátizsák iskolába vagy a szabadidős tevékenységekhez. Megjelent az idei diákhátizsák kollekció, biztos lehetsz benne, hogy a gyerekek háta olyan lesz, mint a pamut és ha a gyerekek visszatérnek januárban az iskolába igazi sztárnak érezheti magát.

Ajándékok nőknek

Új pénztárca, női hátizsák, napló vagy esetleg stílusos és környezetbarát ivópalack? A női kiegészítők kategóriájában idén is sok újdonsággal készültünk a virágminták kedvelőinek. Fedezze fel a Leather kollekció földes tónusainak varázsát, vagy válasszon pasztell tónusú kiegészítőket a PASTELINI kollekcióból szeretteinek. Választhat szemüvegtokot nagymamájának, édesanyja örömére szolgál egy közvetlenül a fa alá csomagolt ajándékkészlet, női hátizsákkal vagy kozmetikai táskával kedveskedhet barátjának, nővérének vagy akár magának is.

 

Ajándékok férfiaknak

Tippjeink vannak a férfiak ajándékozásához is. Vannak otthon sportolók? Szuper, kedveskedjünk neki egy tritán üveggel? Értékelni fogják az edzőteremben, az edzéseken és a munkahelyen. Ráadásul! A palack könnyű, környezetbarát és mosogatógépben is mosható, így nincs bonyolult karbantartás (és ezt a férfiak értékelni fogják).Ha pedig szívesebben tölti az idejét a természetben, egy új hátizsákkal biztosan örömet okoz neki. Számos diák hátizsák közül választhatsz, amelyek felnőttek számára is elférnek. A hátizsákok tágasak, anatómiailag formázott hátrendszerrel rendelkeznek, elfér bennük egy laptop és egy hétvégi kiránduláson az egész család megfelelő nassolnivalója.

Hisszük, hogy találkoztunk az Ön ízlésével és ihletet talált a karácsonyi ajándékokhoz, amelyek hasznosak lesznek és örömet okoznak szeretteinek.

A tőlünk kapott ajándékokkal nem járhat rosszul, ezt garantáljuk. Szívből kívánjuk, hogy idén is élvezze a készülődést békében, szerettei körében, mert mint tudjuk az ajándék a karácsony szimbóluma, de az év legvarázslatosabb ünnepei elsősorban az együttlétről szólnak és a szeretetről.

Oxybag