OXY SHERPY - BESTSELLER

OXY Sherpy - Újdonság, ami forradalmat hoz!

 

Ismeri azt az érzést, amikor tökéletes hátizsákot keres a kisiskolás gyermekének? Valamit, ami tartós lesz, kényelmes, biztonságos, és ráadásul a gyermek is imádni fogja? Van egy tippünk Önnek!

 

Bemutatjuk legújabb forró újdonságunkat, amely hamarosan kapható lesz a boltok polcain vagy nálunk az e-shopon - az OXY Sherpy-t, amely minden kívánságát teljesíti, és még valamit extra is nyújt. Ideális gyerekeknek az 1-3. osztályban, és modern dizájnja mind fiúkat, mind lányokat megszólít.

 

Miért éppen az OXY Sherpy-t válassza?

Kényelem fájdalom nélkül. Az OXY Sherpy a maximális kényelemre van tervezve még teljes tankönyvterhelés mellett is. Anatómiailag formázott hátlap, puha párnázott vállpántok és mellpánt, amely megtartja a hátizsákot a helyén, biztosítja, hogy a gyermek ne érezzen semmilyen terhet.

 

Stabilitás és szervezettség.

Az erős aljnak és a praktikus lábaknak köszönhetően a hátizsák mindig stabilan áll. A jól átgondolt belső elrendezés és zsebek azt jelenti, hogy mindennek megvan a helye, és rend lesz.

 

Biztonság az első helyen.

Az OXY Sherpy gondoskodik a gyermekek biztonságáról. A reflex elemek biztosítják, hogy a gyermeket rossz időben vagy este is látható legyen.

 

Cserélhető matricák végtelen szórakozáshoz. A személyiség kifejezésének lehetősége a cserélhető matricáknak köszönhetően az OXY Sherpy-t azonnal kedvelté teszi a gyermek számára.

 

Fidlock mágneses zár a könnyű nyitásért. Tudjuk, hogy a hagyományos zárak nehézkesek lehetnek a kis kezek számára. Az OXY Sherpy és Fidlock mágneses zárja könnyen kezelhető egy kézzel.

 

Megspórolhat egy kedvező készlettel. Az OXY Sherpy egy kedvező készletben érkezik, amely a hátizsák mellett tolltartót, tornazsákot és cserélhető matricakészleteket is tartalmaz. Minden, amire szüksége van az iskolai évben egy csomagban.

 

A gyermekkel növekvő hátizsák És a legjobb az egészben - az OXY Sherpy úgy van tervezve, hogy a gyermekkel együtt növekedjen. A tartósságának és univerzális tervezésének köszönhetően nem kell minden évben új hátizsákot vásárolnia. A hátizsák legalább a 3. osztályig kiszolgálja gyermekét, ezért ez egy nagyszerű befektetés a jövőbe.

 

Nincs további keresgélés. Az OXY Sherpy tökéletes hátizsák a gyerekei számára. A kényelem, biztonság, praktikum, szórakozás és a gyermekkel növekvő design kombinációja garantálja, hogy ez a megfelelő választás. Tegye boldoggá a gyerekeket, és válasszon számukra egy olyan hátizsákot, amely végigkíséri őket az egész iskolai évben mosolyogva. OXY Sherpy - mert minden iskolai nap kaland lehet!

 

Oxybag, a barát, aki mindig mögötted áll!

 

DSC_1446    DSC_1476    DSC_1560         DSC_1640