Már alig várja, hogy kiválaszthassa gyermeke első iskolatáskáját?

Már alig várja, hogy kiválaszthassa gyermeke első iskolatáskáját? 

Vonja be gyermekét és válasszák ki együtt! 

Az első iskolatáska  megvásárlása jelentős pillanat mind a gyermekek, mind a szülők számára. Te is várod? Népszerű gyerekmotívumok és minőség elérhető áron. Így lehetne jellemezni a cseh Oxybag márkáját, amely a gyerekeknek szóló tanszerek széles választékát kínálja, amelyek közül szó szerint mindenki válogathat.

 

Hamarosan első osztályba megy, és már az iskolatáskáról beszél. Az első iskolatáska igazán számít. Gyermeke egy napon ugyanolyan nosztalgiával emlékszik majd rá, mint te. 

Míg a gyerekek számára a megjelenés elsődleges a szülők elsősorban a minőségre vágynak. Fontos, hogy a gyermek elégedett legyen az új táskájával és örömmel vigye. Tehát ne azt vedd, amelyik neked a legjobban tetszik, hanem együtt válasszátok ki!

A minőségi darab kiválasztása elsősorban rajtad múlik. De hogyan lehet leginkább választani ? Tippeket hozunk nektek az iskolatáska kiválasztásához szükséges 5 alapvető dologról.

 

A speciálisan megerősített hátrész nem terheli a gyermek gerincét!

A gyerekek gerince  és csontjai  még fejlődnek, főleg ilyen fiatalon. Nem erősek és könnyebben deformálódnak. A későbbi hátproblémák megelőzése érdekében fontos egy jól elkészített hátsó részre gondolni. Az aktatáska párnázott és ergonómikusan kialakított hátsó része a gyermek magasságának megfelelő állítható feszítőpántoknak és a mellkaspántoknak köszönhetően segíti a teljes aktatáska súlyának optimális elosztását. Éppen ezért az új aktatáskamodellek fejlesztése során az Oxybag márka egy tapasztalt gyógytornász közreműködésével gondoskodik arról, hogy gyermekei háta még egy aktatáskával is ugyanolyan kényelmes legyen. 

 

Nem túl magas, nem túl alacsony

Olyan apróknak tűnnek nekünk és minden táska  a hátukon hatalmasnak tűnik. 

Ne feledje azonban, hogy szeptemberre növekedni fognak és még tovább fognak növekedni. Helyesen az aktatáska magasságának meg kell egyeznie a gyermek hátával a keresztcsont és a vállak közötti térben ülve. Az aktatáska semmiképpen nem eshet a fenekére. 

A táska helytelen hordozása szükségtelen egészségügyi problémákhoz vezethet a jövőben. Az is világos, hogy a gyerek és minden leendő diák más típusú alakkal rendelkezik.

Az Oxybagnél mi erre is gondolunk, ezért kínálunk két féle iskolatáskát . 

A PREMIUM LIGHT termékcsalád, amely elsősorban a kisebb gyermekek számára készült és a PREMIUM termékcsalád, amely éppen ellenkezőleg, a nagyobb gyermekek számára készült.

 

Tudja, mit okozhat az iskolatáska rossz beállítása?

A vállpántok helytelen beállítása, vagy az iskolatáska  egyik vállán való cipelése növeli a rossz testtartás és a gerinc deformáció kockázatát. A túl alacsonyra süllyesztett táska  hajlamos a fej és a vállak előrehajtására és a hát meggörnyedésére. Ha a gyermek iskolatáskája túl magasan van az a csípőre támaszkodik és túlterheli, így  a test ezen részének deformálódásához vezethet. Ha az aktatáska a rossz beállítás miatt korlátozza a nyaki gerinc mozgását, nemcsak dugulások és fájdalom léphet fel, hanem biztonsági kockázatot is jelent. A vállpántok nem érintkezhetnek szorosan a nyak területével, különben fájdalmas felfekvéseket okozhatnak. 

 

Szilárd felépítés

Az aktatáskának stabilan kell állnia, ha tele van, még akkor is, ha üres. A könnyű és erős felépítés egy jó iskolatáska  alapja. A tömör fenék megtartja formáját és védi a tartalmát. Értékelni fogja az aktatáska erős vízálló anyagát is. Könnyen mosható, jó a karbantartáshoz, ami megakadályozza, hogy víz, hó vagy egyéb szennyeződés kerüljön az iskolatáskába.

 

Minél könyebb, annál jobb

Tudtad, hogy egy gyerek súlyának maximum 10-14%-át vigye a hátán? Kifejezetten elsősök számára maga az aktatáska maximális súlya 1,2 kg, amit a szakértők ajánlanak.

A legtöbb fiatal iskolás füzete nagy részét minden nap az aktatáskájában hordja. Ráadásul a rágcsálnivalók, egy üveg víz és egy iskolatáska együtt akkora súlyúak, hogy még egy felnőttet is meglepnek. 

A szükséges tankönyvek és munkafüzetek számának csökkentésében nem tudunk segíteni. De amit sikerült csökkentenünk, az az Oxybag aktatáskák súlya. A Premium light sorozat aktatáskái mindössze 900 g-ot nyomnak.

 

Tipp!

A gyerekek által az aktatáskában hordott nehezebb dolgokat a lehető legközelebb kell elhelyezni a gerinchez. A gyermek hátát is kíméli, ha gondoskodik az aktatáskában lévő dolgok egyenletes elosztásáról.

 

Hadd lássanak jól

A gyermekek biztonsága az első. Ezért elengedhetetlen, hogy az iskolai aktatáska minden oldalán, azaz elölről és a pántokon elegendő fényvisszaverő elem legyen. Javasoljuk, hogy az aktatáska felületének legalább 10%-át fedje le.

Az aktatáska merész színei is segítenek. Röviden: az iskolatáskának minden időjárási körülmény között láthatónak kell lennie: sötétben, őszi homályban és télen, amikor reggel vagy délután,amikor  kevés a fény. 

Maga az aktatáska megjelenése? Ez minden bizonnyal a legfontosabb a kisgyermekek számára.

Ezért az Oxybag-nél minden évben új hátizsákok és aktatáskák kollekcióit hozzuk forgalomba, dizájnos és modern egyaránt. Gondosan figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket, igyekszünk úgy reagálni, hogy minden ügyfél igényeit kielégítsük. Minden tervet házon belül készítünk, saját tervezőközpontunk van, ezért képzett grafikusokkal dolgozunk együtt. 

 

Oxybaggel ragyogni fogsz

Az Oxybag egy tradíciókkal rendelkező cseh cég, amely több mint 25 éve van jelen a piacon. A márka célja, hogy elkísérje a gyerekeket az óvodától az érettségiig. Így  a kínálatban a termékek és tanszerek teljes skálája található az óvodás korú gyermekek hátizsákjaitól az aktatáskákig, az első osztályosok egyedi nyolc részes készletéig. Tehát az Oxybag tökéletes megoldás az elsősök és a diákok számára is egyaránt.  Ha egy cseh márkát szeretne támogatni, nyúljon az Oxybaghez. Szeretnénk, ha termékeink minden nap boldoggá tennék Önt, mert az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra.

 

Teljes kínálatunkat megtalálja a www.oxybag.hu  oldalán. 

 

8X2A43208X2A4568