Kreatív adventi naptár gyerekeknek

Mikulás közeleg, és vele együtt eljön az elvárások és örömök ideje. Mi lenne, ha idén valami kicsit mást adnánk a kis gyermekeknek? Ahelyett, hogy hagyományos csokoládés adventi naptárat adnánk, olyasmit adhatunk, ami támogatja a gyerekek kreativitását és fejlődését. És mit értünk ezalatt? Ajándékoz kreatív  adventi naptárat!

A Kreatív adventi naptár a gyerekek kreatív gondolkodásának és készségeinek fejlesztésére összpontosít.

A naptár ablakaiban édességek helyett a gyerekek különböző kreatív tevékenységeket és eszközöket találnak a művészi kalandjaikhoz. A naptár tartalmaz bélyegeket, puzzle-t, matricákat, jegyzetfüzetet és rengeteg más apróságot, amelyek inspirálják és szórakoztatják a gyerekeket.

A Kreatív adventi naptár támogatja a gyerekek motoros készségeinek, kreativitásának és türelmének fejlődését.

És ami még fontosabb, választhat olyan témájú naptárakat, amelyeket a gyerekek imádnak! A lányoknak például kedvencei lehetnek a Jégvarázs vagy Peppa malac motívumok, míg a fiúknak Pókember, Mancs őrjárat vagy Harry Potter.

Tehát idén próbáljon ki valami mást, és ajándékozzon egy kreatív adventi naptárat, amit a gyerekei imádni fognak. Ezen a módon felejthetetlen élményeket hozhat létre, és egyidejűleg támogathatja kreativitásukat.