Készletkiárusítás -20% kedvezmény a SALE20 kóddal.
Nincs értékelés

Iskolai hátizsák PREMIUM Kolibri

Raktáron (4 db)
Kód: 3-11822
Márka: Oxybag
29 700 Ft –26 % 21 800 Ft
Kategória: Premium
méretek: 350 x 310 x 180 mm
térfogat: 28 l
alacsony tömeg: 1100 g
anyag: 100% poliészter
391 skolni batoh premium kolibrik
Kiárusítás
29 700 Ft –26 %

A Premium sorozat iskolai aktatáskája megbízhatóan elkíséri gyermekét 1. és 2. osztályba. A tökéletesen összehangolt színvilág, a stabil masszív alj és a kényelmes viselet nagyszerű baráttá varázsolja ezt az aktatáskát, amely kellemesebbé teszi az iskolai életet.

A barátságos iskolai aktatáskába első látásra beleszeret: anatómiailag formázott és párnázott háttal, állítható pántokkal (váll és mellkas) rendelkezik, a belső megerősítésnek köszönhetően pedig tökéletesen tartja formáját.A szilárd lábakkal ellátott alap megakadályozza, hogy a külső rész szennyeződjön, és a belsejében kiömlött anyagok kiszivárogjanak. Elöl egy praktikus uzsonnazseb, oldalt pedig két nagyobb zseb található. Értékelni fogja a biztonságos záródást biztosító csatot és a fényvisszaverő elemeket is.

A hátizsák belső elrendezése pontosan megfelel az első-második osztályosok igényeinek: a tágas, akár 8 kg-ig tartó főrekeszben könnyedén elhelyezhet minden szükséges tanszert. Egy külön rekesz segít a dolgok rendezésében, a fedél aljára pedig névtáblát vagy órarendet írhat a kicsi. 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: